Franny is gelukkig in Utopia 2, ze heeft al veel doelen gehaald

Franny is gelukkig in Utopia 2, ze heeft al veel doelen gehaald

Franny is samen met Adriaan boven in de silo als ze naar haar lijstje met persoonlijke doelen aan het kijken is. Ik heb echt al veel van mijn lijstje bereikt, man zegt Franny opeens. Adriaan reageert enthousiast en loopt nieuwsgierig naar Franny toe en kijkt mee naar haar lijst. Trots leest ze vervolgens het lijstje hardop voor. Het komt er vooral op neer dat Franny in haar ogen een stuk zelfverzekerder is, maar dat ze ook dolgelukkig is in Utopia 2. Ben je echt gelukkig vraagt Adriaan. Ja, ik ben hier echt gelukkig laat Franny met een grote glimlach weten. Adriaan is blij voor haar en hoopt dat dit in de toekomst zo zal blijven voor haar. Zal Franny nog meer van haar doelen bereiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *