Hiske wil een Merel barbiepop

Hiske wil een Merel barbiepop

Hiske heeft twee punten over Merel. Ze zegt tegen Merel in de keuken, Katie gaat knorren als ze iets niet wil of ze wordt boos of heeft het gevoel dat Utopia 2 van haar is. Dit klinkt een beetje negatief, maar dit bedoel ik positief. Want ja, Katie behandelt Utopia ook als Utopia en zo zie ik jou ook. Het is een beetje jouw land hier. Als Katie haar zin niet heeft dan knort ze en jij knort ook voegt ze eraan toe. Punt twee zegt ze als volgt, heel eerlijk onder de dieren is Katie de diva en onder ons ben jij ook DE diva. Hiske geeft daarna aan dat het enige punt wat mist is een knuffel van Merel. Ze wil een barbiepop van Merel. Merel vertelt op haar beurt dat ze daar acht maanden geleden al mee bezig was, maar dan met een make-up pop. Hiske vindt het een leuk idee om een barbiepop te hebben met het hoofd van Merel en zegt, ik en Adriaan vinden Katie knap en Jessie vindt jou ook knap. Merel begint te lachen. Jessie komt bij het gesprek staan en ze verzinnen een naam voor de Merel barbiepop. Jessie vindt het van Hiske niet echt een beste vergelijking tussen Merel en Katie. Hij ziet het niet positief en zegt dit dan ook tegen Hiske. Hiske antwoordt dat het haar niet uitmaakt, zolang zij het maar positief ziet. Merel geeft aan dat ze geen platte barbiepop wil maar een curvy Barbie. Hiske voegt eraan toe om Jessie als Ken te maken. Jessie heeft het idee om twee Donny en Diva knuffels te laten ontwerpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:35

    IK wordt niet goed van jullie weer een blauwe balk om da je zegt Laat Hiske de pop uit laten brengen. Nee je zegt weer iets over Jeddi wabt het is waar Katie knuffel is niet overlegd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *