De bewoners uit Utopia 2 is bij elkaar gekomen voor de bespreking van het evenement van afgelopen avond

De bewoners uit Utopia 2 is bij elkaar gekomen voor de bespreking van het evenement van afgelopen avond

De bewoners zitten buiten in het zonnetje en ze bespreken het evenement van afgelopen avond. Iedereen vond het een leuke avond. Jessie vertelt aan de groep wat ze financieel verdiend hebben. En vertelt verder het bedrag van de winst. Iedereen lijkt blij en begint te klappen. Jessie voegt in zijn gesprek eraan toe, dat de kaartverkoop van de markt en de filmavond van Hiske en Shelley goed verkopen. We moeten zorgen dat elk evenement de komende tijd uitverkocht is benadrukt Jessie.  Zal het financieel dan toch nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *