Shelley en Andrea praten over het misgunnen van sommige bewoners

Shelley en Andrea praten over het misgunnen van sommige bewoners

Shelley en Andrea zitten in hun kamer. Shelley vertelt het jammer te vinden hoe mensen kunnen reageren en benoemt het, this is Utopia. Andrea reageert dat het niet nodig is dat mensen negatief reageren. Mensen misgunnen elkaar dingen, voor de een gaat iedereen springen en voor de ander niet. De dames vinden het jammer en denken dat het in hun tijd van Utopia 2 niet gaat veranderen. Andrea vindt het heel leuk dat Shelley haar droom met acteren in de film Lorenzo waarmaakt. Shelley maakt zichzelf op en loopt daarna naar buiten. Andrea gaat daarna douchen en maakt zich klaar voor de rest van de dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *