Jessie telt de opbrengst van het Final Countdown feest

Jessie telt de opbrengst van het Final Countdown feest

Jessie loopt naar de silo en gaat achter de computer zitten. Even later pakt hij de kassa erbij en begint samen met Jens het geld te tellen wat tijdens het evenement van afgelopen avond is verdiend. De bewoners zijn benieuwd hoeveel winst ze hebben gemaakt, Hiske en Alexandra bespreken hoeveel zij denken dat er uiteindelijk verdiend is. Jessie loopt vervolgens een rondje over het terrein, samen met Gerrit. Jessie vertelt aan hem dat ze 2.000 euro winst hebben gemaakt. Gerrit vindt het niet veel maar Jessie vindt het best een goede opbrengst. Hij vindt het netjes dat ze dat hebben verdiend met zo’n 123 bezoekers. Gerrit vraagt of hij de rondleiding ook meegeteld heeft. De rondleiding is niet meegeteld, we hebben puur en alleen cash geteld en de pin eindigt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *