Gerrit en Franny worden samen wakker na een intieme nacht

Gerrit en Franny worden samen wakker na een intieme nacht

Gerrit wordt wakker naast Franny in haar bed en ze bedrijven de liefde. Wat later kletsen de twee samen en Gerrit probeert daarna verder te slapen en Franny kriebelt hem op zijn rug. Ze vraagt of hij een glas water wil en dat wil hij graag met een paracetamol erbij. Franny haalt het voor hem en geeft het aan hem, ze loopt daarna even naar buiten om haar kop koffie te drinken en loopt daarna terug naar haar kamer. Ze heeft voor haar geliefde een warmtepleister gehaald, omdat Gerrit last heeft van zijn nek. Frenny plakt de pleister op zijn nek en verzorgt hem met al haar liefde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *