Jessie noemt een aantal mede bewoners nep

Jessie noemt een aantal mede bewoners nep

De Utopianen hebben afgelopen avond hun beste outfit aangetrokken en het terrein omgetoverd voor het feest. Als de poort van Utopia 2 open gaat lopen er ruim honderd mensen naar binnen. Enthousiast begroeten Gerrit en Adriaan hen bij de ingang. De muziek staat aan, de bar is geopend en het feest kan beginnen. Het ging er gezellig aan toe en zodra het feest afgelopen was stonden een aantal bewoners nog even na te praten. Jessie en Gerrit zonderen zich even af. Ik houd niet van neppe mensen, man laat Jessie weten. Tijdens het feest is het lied Courage afgespeeld en dit lied bracht sommige bewoners aan het huilen. Doe even normaal. Al dat gemaakte emotionele gaat Jessie geïrriteerd verder. Hij vindt het vervelend dat sommige bewoners zich niet hebben bewezen als Utopiaan. Dan moet je ook niet gaan huilen nu als Utopia stopt eindigt hij. Zijn jullie het met Jessie eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *