Shelley vindt Gerrit ondankbaar en weigert zijn baard bij te werken

Shelley vindt Gerrit ondankbaar en weigert zijn baard bij te werken

Gerrit wil voordat het feest begint graag nog even zijn baard laten bijwerken. Helaas heeft Shelley hier geen zin in. Dit verbaast hem omdat ze een aantal weken geleden ook nog gewoon zijn haar heeft gedaan. Shelley laat weten dat ze er geen zin in heeft omdat Gerrit volgens haar ondankbaar is. Het lijkt Shelley dwars te zitten dat er is gezegd dat Gerrit het niet nodig vindt dat ze naast de dj booth komt dansen als Gerrit aan het draaien is. Volgens Shelley wilde ze sowieso niet naast de booth komen dansen als Gerrit aan het draaien zou zijn, maar als Andrea er zou staan. Je kan je eigen baard ook doen concludeert ze. Ik vind jouw houding een beetje raar nu ineens eindigt Gerrit het gesprek.

Gerrit roept wat later Merel naar hem. Hij vertelt dat Shelley zijn baard niet wil scheren. Merel schrikt, Dat meen je niet voegt ze eraan toe. Hij vroeg aan Shelley waarom ze het niet wil doen en ze reageerde gewoon. En vertelt aan Shelley dat zijn haar binnenkort ook geknipt moet worden maar ook dat wil Shelley volgens hem niet doen. Oké, dan gaan we voor jou een kapper binnenhalen zegt Merel. Volgens Gerrit heeft Shelley gezegd dat ze hem niet wil knippen omdat ze hem achterbaks vindt. Merel vindt het op haar  beurt kinderachtig. Gerrit geeft aan het gek te vinden dat de bewoners haar allemaal heel leuk vinden. Volgens Merel heeft Shelley niet echt maatjes in Utopia 2. Nog wat later gaat Jessie de baard van Gerrit scheren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *