Gerrit snapt niet dat Shelley mag dansen op het evenement

Gerrit snapt niet dat Shelley mag dansen op het evenement

Gerrit vertelt aan Hiske, Merel en Franny buiten, dat hij het niet snapt dat iedereen wat moet doen met het evenement en dat Shelley mag gaan dansen omdat het leuk is. Ik heb gezegd dat ik het belachelijk vind reageert Merel. Jessie was zelfs boos op mij omdat ik het een k*t idee vind. Als iemand haar afspraken nooit na komt dan is het Shel en dan ga je die daar neerzetten voor wat? Iedereen wil toch vrij? Jessie en Jens besluiten dat dan. Franny laat weten het oneerlijk te vinden. Merel snapt op haar beurt niet waar dit idee vandaan komt en waarom Jessie helemaal enthousiast is. Natuurlijk is Jessie enthousiast, het is Shelley antwoordt Franny. Merel lijkt dit niet leuk te vinden om te horen en reageert dat Franny niet zo moet praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *