Merel hoopt dat ze tegen Jessie moet strijden in de finale van Utopia 2

Merel hoopt dat ze tegen Jessie moet strijden in de finale van Utopia 2

Merel en Hiske liggen op bed in het Franter Palace. Hiske vraagt zich af wie Merel het gunt om de finale van Utopia 2 te winnen. Merel denkt even na en vindt het lastig om hier antwoord op te geven. Er zijn volgens haar een aantal mensen finale waardig. Dat zijn volgens haar mensen die hun 15 maanden hebben uitgezeten, of veel voor Utopia 2 hebben gedaan. Ze noemt hierbij Hiske, Adriaan, Brandon, Jessie, Shelley en zichzelf. Wie denk je dat er een grote kans maakt om ver te komen vraagt Hiske door. Ikke! Want ik ga niet naar huis voor december, ik ga gewoon de finale spelen. Kom maar op, ik lust iedereen rauw roept Merel. Ik hoop dat ik lijnrecht tegenover Jessie kom te staan. Dan vreet ik hem op, met huid en haar. Dan zijn we geen vriendje en vriendinnetje meer eindigt ze enthousiast. Maar gaat dat ook gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *