Jessie heeft het idee dat Alexandra soms een spel speelt

Jessie heeft het idee dat Alexandra soms een spel speelt

Jessie en Gerrit wandelen buiten op het Utopia 2 terrein. Jessie heeft het idee dat Alexandra soms een spel speelt. En vertelt tegen Gerrit, ik vroeg aan haar of ze een broodje wil, maar ze wilde het niet en even later zegt ze dat alle broodjes nu op zijn, dus ik zei tegen haar nee hoor je mag er eentje van mij’. Ik heb het net ook aan je gevraagd. Jessie vindt dat Brandon dit soort taferelen ook wel eens doet. Hij benoemt verder dat zij de zielige kaart willen spelen. Jessie vertelt dat Brandon weg loopt als er eten wordt opgeschept en dat hij terugkomt wanneer het op is om dan te zeggen, al het eten is op, jullie hebben geen rekening met mij gehouden. Gerrit vindt op zijn beurt dit gedrag bij mensen niet zielig. Jessie vindt het van Alexandra geen leuke kaart om te spelen en vindt het niet tof.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *