Gerrit heeft geen zin in een drama relatie en laat dat duidelijk merken

Gerrit heeft geen zin in een drama relatie en laat dat duidelijk merken

Alexandra vraagt buiten aan Gerrit hoe het nu zit tussen hem en Franny. Niks antwoordt Gerrit. En geeft aan dat hij het heel gezellig vindt met Franny maar niet aan een liefde wil beginnen. Ik heb te veel drama hier gehad voegt hij eraan toe. Maar als iemand jou eigenlijk hier wel heel leuk vindt, hoe ga je daarmee om? vraagt Alexandra op haar beurt. Dat kan zo zijn maar dat betekent niet dat ik gelijk toe moet happen antwoordt Gerrit. Hij vertelt verder dat hij het er nu allemaal niet bij kan hebben en geen zin in drama heeft. Alexandra vertelt na het gesprek hoe Gerrit over hem en Franny denkt aan een paar inwoners die in de silo zitten. Adriaan vindt dat Gerrit alleen maar voor zichzelf kiest en volgens hem niks anders dan dat heeft gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *