Alexandra vertelt aan Adriaan dat ze af en toe geen leuke dagen heeft in Utopia 2

Alexandra vertelt aan Adriaan dat ze af en toe geen leuke dagen heeft in Utopia 2

Alexandra en Adriaan zitten samen bij de vijver. Alexandra geeft aan dat ze af en toe geen leuke dagen heeft maar wel geniet van de tijd die ze in Utopia 2 nog heeft. Adriaan denkt dat Alexandra zeker kans maakt en zegt dit ook tegen haar. Hij zag hoeveel foto’s zij en Jordie samen hadden gemaakt op evenementen en dat het er meer waren dan Merel en Jessie. Dan kun je hier een lange tijd zitten maar mensen kijken ook naar wat je doet en hoe je bent gaat Adriaan verder. Alexandra geeft aan dat ze natuurlijk wel eens over iemand praat maar dat ze meestal wel naar die persoon toeloopt om dat te benoemen. Ze vertelt hem de discussie van het matras van Merel en vindt dat men in Utopia 2 discussies wel met elkaar uitpraat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *