De bewoners bespreken de filmavond, wat moet er voor vanavond nog gebeuren?

De bewoners bespreken de filmavond, wat moet er voor vanavond nog gebeuren?

De bewoners verzamelen allemaal in de silo, want ze vergaderen over het evenement wat vanavond plaats gaat vinden, de filmavond. Hiske bespreekt wat er allemaal gedaan moet worden en Merel neemt het daarna over. Ze heeft een flipover waar ze de belangrijke punten op heeft geschreven. De taken worden verdeeld, zodat elke bewoner iets doet wat hij of zij leuk vindt. Na de vergadering gaan alle bewoners aan de slag met de voorbereidingen voor het evenement. Er zijn al veel kaarten verkocht in een korte tijd. Het belooft een spektakel te worden. Gaat de filmavond ook een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *