Adriaan wil Shelley er graag uit stemmen

Adriaan wil Shelley er graag uit stemmen

Adriaan en Jens zitten buiten op het gras een broodje te eten. Adriaan laat weten dat hij Shelley zo graag eruit wil stemmen. Jens denkt dat Shelley verwacht na Utopia 2 een roodgloeiende telefoon krijgt, waarbij ze gevraagd wordt als model en actrice. Adriaan vraagt aan Jens of ze echt dat idee zou hebben. Als ze dat idee niet echt heeft, dan is ze echt een goede actrice reageert Jens. Ze denken dat veel inwoners in Utopia 2 straks als ze eruit zijn echt een klap in hun gezicht krijgen om terug te gaan naar de realiteit. Adriaan zegt dat hij zelf van jongs af aan al een dromer is. Ik heb heel veel dromen. Omdat ik altijd zoveel dromen heb gehad weet ik ook, dat heel veel dingen niet realistisch zijn en dan is de klap ook minder hard natuurlijk. En vertelt verder dat Shelley het erover heeft dat Adriaan nooit iets liefs zegt. Adriaan vindt het juist andersom en zegt dat Shelley past bij de slogan, me myself and I. Jens zegt dat ze wel wat complimenten geeft hier en daar, maar dan meer op uiterlijk gebied. Ik kan er ook niks aan doen dat ik niet knap ben, dus hoe kan je dan iets over mijn uiterlijk zeggen reageert Adriaan aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *