Shelley snapt niet waarom Adriaan negatief is over haar acteerwerk

Shelley snapt niet waarom Adriaan negatief is over haar acteerwerk

Shelley is zichzelf aan het opmaken in haar kamer. Jordie zit tegenover haar en ze vraagt naar haar acteerwerk uit de trailer van haar film. Ze geeft aan dat ze net een gesprek met Adriaan had en hij tegen haar vertelde dat de beelden van de trailer Lorenzo goed zijn maar dat het nog niet inhoudt dat het acteer werk goed is. Jordie laat tegen Shelley weten dat hij Adriaan wel gelijk geeft. Hij vindt dat er in de trailer niet veel gesproken wordt en dat je meer achtergrondmuziek hoort. Hierdoor kan hij het acteerwerk niet echt beoordelen. Shelley vertelt aan Jordie dat ze het niet snapt dat Adriaan altijd zo negatief over haar is met het acteren. Jordie begrijpt nu waarom ze aan hem vraagt naar haar acteerwerk en vraagt of ze bevestiging nodig heeft van Adriaan. Shelley vertelt dat ze dat niet nodig heeft maar snapt niet waarom Adriaan zo in elkaar zit. Als hij iets doet zoals de Alpe d’HuZes dan zijn wij ook allemaal blij voor hem, maar als ik dan echt mijn droom najaag en ik wil het zo graag en ik ben er zo blij mee, dan ben je toch gewoon blij voor mij gaat ze verder. Jordie antwoordt dat sommige mensen daar toch verschillend over zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *