Adriaan, Dylan en Alexandra praten over de finale, volgt er een afvalrace?

Adriaan, Dylan en Alexandra praten over de finale, volgt er een afvalrace?

Adriaan, Dylan en Alexandra zitten samen in de tuin. Ze praten over de afvalrace. Ze denken dat de weg naar het einde van Utopia 2 een spel wordt waarbij ze elkaar moeten wegstemmen. Ik denk dat er vijf mensen overblijven zegt Adriaan. Met wie zou je blijven? Adriaan geeft aan dat hij liever met zijn vrienden overblijft. Ook als dat betekent dat het zijn kans om te winnen kleiner maakt. De mensen met wie ik slaap, die zijn veilig voor mij. Daarmee wil ik tot de laatste vijf blijven. Oprecht en eerlijk gaat hij verder. Ik verlies liever van een vriend dan… Denken jullie dat er een afvalrace komt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *