Jessie wil geen onverwachte kosten en heeft discussie met Alexandra en Hiske

Jessie wil geen onverwachte kosten en heeft discussie met Alexandra en Hiske

Jessie komt achter de computer vandaan en loopt naar beneden. Hij komt daar Shelley, Hiske en Alexandra tegen. Hiske vraagt aan Jessie of er magnum flessen, champagne met kristalglazen en toastjes met kaviaar nog bij de begroting kunnen. Als Shelley de opmerking ook echt zo’n serieuze kop hè maakt, vraagt Jessie of ze hem in de maling aan het nemen zijn. De dames schateren van het lachen. Jessie loopt vervolgens weg maar komt later toch weer teruggelopen. De vrouwen die in de silo zitten roepen nog enkele dingen maar Jessie reageert niet meer. Als een chiropractor bezoek ter sprake komt, zegt Jessie dan zit ik in één of ander tyfusgesprek waar uiteindelijk de strekking van is dat het lijkt alsof ik gezondheid niet belangrijk vind. Jessie legt uit dat hij het vervelend vindt om steeds voor onverwachte kosten te staan. Uiteindelijk lijkt Jessie geïrriteerd weg te lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *