Merel bespreekt met haar mede bewoners wat er met de buitenkeuken moet gebeuren

Merel bespreekt met haar mede bewoners wat er met de buitenkeuken moet gebeuren

Een paar bewoners zitten buiten. Merel geeft aan nu Utopia 2 stopt de bewoners waarschijnlijk niks meer gaan doen met de buitenkeuken. Het idee was leuk zeggen ze. Meer, mocht die pizza-oven stuk gaan, ik kwam toevallig met het opruimen vuurbestendig kit tegen zegt Brandon. Dit vinden ze heel fijn. Jordie vertelt aan hen dat Merel aan Mariska vroeg of de pizza-oven nog doorgaat. Zo, reageert Merel, ze was beledigd toen ik dat zei. En legt de bewoners uit dat ze Mariska had voorgesteld of ze de oven nog online zet. Merel zei daarbij tegen Mariska als je motivatie nul is dan moet je het ook zeggen, dan neem ik het over. Volgens haar begon Mariska toen tegen haar in te gaan en begreep niet wie er zegt dat haar motivatie op nul staat, waarop Merel antwoordde, ik zei als.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *