Volgens Merel heeft Mariska een eigen kinderboek opgeofferd

Volgens Merel heeft Mariska een eigen kinderboek opgeofferd

Hiske, Merel en Jessie zitten buiten. Merel vertelt aan hen het raar te vinden dat zij het zelf over een kinderboek heeft en Mariska het vandaag heeft opgeofferd. Volgens Hiske en Jessie hebben zij dit soort situaties in het leven erg vaak. Ik vind het zo jammer dat niemand kan zeggen zegt Merel. Oh leuk waar gaat het over? Nee dan moet er eerst weer gezegd worden dat idee had ik ook. Even later zit Merel alleen buiten met Hiske. Ze vertelt dat ze denkt dat Mariska jaloers op haar is. Hiske vraagt waar zal ze dan jaloers op zijn? Ik sta haar in de weg in Utopia, schijnt reageert Merel. Volgens haar keek Mariska de hele tijd naar haar toen Mariska voor het eerst binnenkwam in Utopia 2 en dat is volgens haar nooit meer gestopt. Hiske kan het zich niet voorstellen dat Mariska jaloers op Merel is maar ze weet dat de moeder van Merel haar op een afstand bekijkt. Is Mariska volgens jullie jaloers op Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *