Jens zijn wenkbrauwen worden geëpileerd door Jordie

Jens zijn wenkbrauwen worden geëpileerd door Jordie

Jens ligt op de bank in de silo op Jordie zijn schoot. Zijn wenkbrauwen worden door Jordie geëpileerd. Jordie zegt als grap dat als Jens niet had geweten dat hij bezig was, hij heel zijn wenkbrauw kaal had gemaakt. Als dat zo was dan heb ik een inschattingsfout gemaakt in mijn vertrouwen reageert Jens. Maar het helpt mij wel met het voorkomen van fouten in de toekomst voegt hij eraan toe. Jordie begint te lachen en hij vindt Jens zijn reacties soms zo leuk en laat weten blij te zijn dat Jens in Utopia 2 is. Wanneer Jens zijn wenkbrauwen gedaan zijn loopt hij naar boven naar Mylène toe, die achter de computer zit voor goedkeuring. Mylène ziet geen verschil. Jordie lijkt te schrikken en zegt haar dat ze het van wat dichterbij moet bekijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *