Merel bedenkt een eigen verhaal voor in haar kinderboek

Merel bedenkt een eigen verhaal voor in haar kinderboek

Jessie opperde het idee dat Merel kinderboeken gaat voorlezen omdat ze volgens hem een fijne stem heeft. Merel vindt het idee leuk en ze wil naast het voorlezen een eigen kinderboek uitgeven. Ik heb altijd al een eigen kinderboek willen hebben laat ze dan ook weten. En is gelijk begonnen met het schrijven van een verhaal. Ze leest het verhaal buiten voor aan Hiske en Jessie. Zij geven Merel nog wat tips. Jessie geeft aan dat het goed is om in het boek vragen te stellen, zodat kinderen daardoor gaan nadenken. Hiske vindt het idee van een eigen kinderboek echt iets voor Merel. Gaat het kinderboek van Merel een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *