Jessie helpt Alexandra met een online oefentoets

Jessie helpt Alexandra met een online oefentoets

Jessie haalt Alexandra en Hiske naar de computer. Hij laat op de computer een oefentoets zien en zegt dat hij een abonnement heeft gevonden waarbij Alexandra examenvragen kan oefenen. Hij heeft Hiske erbij betrokken omdat ze volgens hem goed met haar de toets kan oefenen. En geeft verder aan dat Alexandra zo een beetje een idee hierdoor krijgt wat haar te wachten staat met haar examen en dat ze zich zo goed kan voorbereiden. Alexandra vindt het heel fijn maar ook wel eng. Jessie reageert dat ze met de vragen heus niet alle vragen goed zal hebben. Dit omdat ze met het leren nog niet door heel het boek heen is, maar dat dit meer een idee is wat voor soort vragen ze kan krijgen op haar examen. De licentie heeft Jessie gekocht voor drie maanden. Alexandra hoopt dat ze dan nog in Utopia 2 is. Ze begint te oefenen aan de toets samen met Hiske en Jessie. Het zijn tien vragen die ongeveer vier minuten zal duren. Na de test is Alexandra erg blij, ze heeft namelijk maar drie antwoorden fout. Kortom het gaat de goede kant op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *