Avond samenvatting van 24 februari in Utopia

Avond samenvatting van 24 februari in Utopia

Wat gebeurde er gisteren avond 24 februari allemaal nog meer in Utopia? We hebben het even voor je op een rijtje gezet zodat je weer volledig op de hoogte bent!

 • Het optreden van Stu Larsen ging toch door! LauraB en Joey hadden zich flink bezig gehouden met nog wat promotie met als resultaat dat er voldoende kaartjes verkocht waren. Het was een gezellig en intiem optreden. Deze zanger zingt over zijn reizen en alles wat hij daar heeft mee gemaakt. Helaas zijn er nog geen video’s beschikbaar van het optreden. Zodra deze online zijn zullen we deze in dit bericht toevoegen. Wel hebben we een ander liedje voor je opgezocht zodat je een kleine indruk hebt. De voorbereidingen kun je wel in onderstaand filmpje terug kijken.
 • Ondanks het thuisconcert van Stu Larsen hadden bepaalde bewoners gesprekken ergens anders over. Zo hadden Patrick en Joey het over de werkwijze van Bjorn en hoe hij zich nu mengt in de organisatie van de markt. Patrick heeft maar weinig vertrouwen in Bjorn, dat is ook waarom ik een lijst heb gemaakt met bijzonderheden, leerpunten en knelpunten. Dan kunnen we bij de standhouders checken wat ze misten voegt hij eraan toe. Joey antwoordt dat Bjorn enkel wil helpen. Dat gesprek in zoveel emotie na een centraal, dat botert niet lekker. Dat snap ik van beide kanten. Maar waarom laat je hem niet alleen iets kleins doen? Na enig overleg hebben de heren een taak voor Bjorn. Namelijk de ontbrekende gegevens van de standhouders aanvullen. Zou Gio het ook goed vinden?
 • Ook Wilco en Gaby waren niet echt bezig met de muziek maar met praten. Zij hadden het weer over Patrick, en zien hem na de nominaties graag vertrekken! Volgens Wilco is Utopia niet zijn plek en Gaby denkt er ook zo over. Ze denkt dat vertrekken beter voor zijn eigen bestwil is. Ook komt de sfeer nog even terug die hij redelijk bepaald. Wilco geeft aan dat hij moeilijk te veranderen is, dat moet hij zelf doen echter  gaat dat moeilijk omdat hij tegen 14 karakteristieke personen aan loopt. Jammer voor hem, maar het is happy voor ons als hij vertrekt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:18

  Gaby weet ook niet wat ze wil en nu vooral haar gesprek met Wilco maar ze moeten nodig zo door gaan stel dat de gene die er nu in komen en dit lezen gaan na denken misschien houden ze Patrick er in alleen als die vrouw er in gaat mag Wilco opgelucht adem halen

 2. Mjo at 10:44

  Bah, die Wilco komt mij de strot uit. Ik word zelfs agressief van die man, terwijl dat helemaal niet bij mijn karakter hoort.
  Ik begrijp echt niet dat de andere bewoners die Wilco en zijn bedoelingen (ophitsen en het zwart maken van……..) niet door hebben.

   • David Brigham at 11:32

    Joey (anders bepaald geen licht) had Wilco wel door (zie zijn commentaar bij de nominaties!), en Chris waarschijnlijk ook wel. De rest laat zich elke keer weer inpakken. Wilco weet het elke keer zo te draaien dat een ander de schuld krijgt van zijn slechte ideeen en manipulaties. De huidige ruzie tussen Ivan en Giorgo (wederzijds 3 punten) is in mijn herinnering ook zijn opzetje – hij had toch gezegd (tegen Ivan en Mark) dat om Ivan van de schopstoel te krijgen, ze een ander stevig moesten nomineren, en ik dacht dat hij daar Gio voor koos? Toen puntje bij paaltje kwam stemden Wilco en Mark niet op Gio en tippelde Ivan er vol in met 3 punten. Resultaat: weer forse ruzie, en Wilco buiten schot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *