Utopia nieuwtjes 25 februari

Utopia nieuwtjes 25 februari

De Utopia nieuwtjes van 25 februari vindt je hier terug, we hebben alle kleine gebeurtenissen op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen!

 • Het was een hete nacht voor Ivan en Nicole. De twee lagen gezellig in bed en je kunt door onderstaande foto wel raden wat er gebeurd is…
 • Gio heeft de koeien gedaan en is daarna weer lekker terug in bed gedoken.
 • Joey is vandaag jarig! Hij is vandaag 22 jaar geworden en zal vanmiddag rond 16:00 bezoek ontvangen. Gefeliciteerd!
 • Vandaag komen twee potentiële nieuwe bewoners, wie zal het zijn Dany, Mathijs of Tineke? Rond 12:00 zullen ze hun intrede doen!
 • Patrick en Gabriëlle beginnen last te krijgen van vermoeidheid door al dat nachtwerk voor Utopia Magazine. Vooral Patrick had een ochtendhumeur. Ze hadden enige onenigheid over een collage die Patrick aan het maken was. Gabriëlle spreekt Patrick erop aan dat Naomi eigenlijk de collage zou maken. Patrick antwoordt dat Naomi gevraagd heeft of hij het wil doen, zij kan het niet zo goed. En ik ben er ook niet echt goed in. Gabriëlle merkt dat wel een klein beetje als ze mee kijkt op de computer. Ik ben er wel goed, en weet hoe het moet. Op de manier waarop hij het doet wil ze het niet. Patrick vindt het prima, dan ga ik uitgebreid douchen en komt wel weer terug als de collage af is.
 • Colinda heeft bezoek van een eigenaar van een wellness bedrijf.

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen gedurende deze dag. Kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Hete nacht Ivan en Nicole

Hete nacht voor Ivan en Nicole

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:27

  De twee potentiële nieuwe bewoners die vandaag binnenkomen wandelen zijn Dany en Tineke

  Tineke houdt ervan het huishouden te doen. Dat alles schoon is, is voor haar een grote must. Er moet snel een bezem door de loods en er moet een poetsdag komen. Nou dat zal dan wel koren op de molen zijn van allen. Want van echt poetsen en opruimen hebben ze daar weinig kaas van gegeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *