Drie potentiële bewoners bekend

Drie potentiële bewoners bekend

Het heeft even geduurd maar de drie nieuwe potentiële bewoners zijn er weer. Dit keer gaat het om Dany, Mathijs en Tineke. Ze stellen zich hier aan je voor!

Dany
Dany is 31 jaar en horecaondernemer. Een horeca man in hart en nieren en entertainer als de beste. Hij heeft een eigen club en is mede eigenaar. Binnen het bedrijf heeft zich binnen no time omhoog gewerkt. Dany zegt goed in schakelen te zijn, en kan dus ook snel problemen op lossen. Dany doet in zijn vrije tijd graag hardlopen, motor rijden, feesten en duiken. Hij wil binnen Utopia een uitsmijtersbar beginnen die naast Le Luifel komt. Hij wil de horeca door gaan professionaliseren, meer uitbreiden en samen gaan werken. Hierdoor ontstaat er een horeca plein.

Mathijs
Mathijs is 33 jaar en wereldreiziger. Hij had een baan als instructeur op een cruise schip. En heeft in verschillende verre landen gewerkt. Ook heeft hij als businessmanager gewerkt. Door zijn werk kwam hij in aanraking met verschillende culturen. Je leert communiceren, anticiperen en leert problemen op te lossen. En dat heeft Utopia op dit moment echt nodig, iemand die de puntjes op de i zet. Mensen samen laat werken in plaats van los – vast maar iets doen. Mathijs vindt zelfvoorzienend heel belangrijk, van Chris moet optimaal gebruikt gemaakt worden en daar wil ik bij helpen. Hij is heel sympathiek, maar ben wel een echte boer!

Tineke
Tineke wil haar leeftijd liever niet kwijt en is ex office manager. Ze is van schoon en netheid en dat wil ze graag uitdragen in Utopia. Tineke wil in Utopia veranderen dat ze met zijn allen schoon gaan maken. Het moet met elkaar gebeuren want dat is het belangrijkste. En niet dat bijvoorbeeld ik het alleen ga doen. Met elkaar is alles veel gezelliger. Er moet ook meer orde komen in de was en dat moet gesorteerd worden. Ze zal de natuur missen, ze heeft namelijk gewerkt bij een grote natuurorganisatie. Ik wil iedereen laten weten dat je kunt schoonmaken op een verantwoorde manier. Ik wil huishoudparty’s gaan organiseren zodat mensen kunnen leren schoonmaken op een leuke en verantwoorde manier. Het moet binnen net zo ruiken zoals dat in de natuur doet, lekker fris. Ook wil Tineke meer gezelligheid binnen Utopia, meer gezellig samen dingen doen in plaats van ruzie maken. Ze vindt Wilco erg leuk en denkt dat ze wel goed met hem om kan gaan. Ook zal ze haar kleindochters gaan missen.

 

 

Hoe werkt het stemmen?

Heb je je keuze al gemaakt en wil je stemmen? Hier lees je hoe dat dit jaar werkt.

Stemmen doe je gemakkelijk op de website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, te vinden via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou hoe dan ook aan zijn of haar Utopia-avontuur moet beginnen.

Nu ook stemmen met de Utopia-app!
Vanaf nu is het ook mogelijk om vanaf je smartphone te stemmen. Dit doe je heel gemakkelijk via de app van Utopia.

In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Dus wacht niet langer! Bekijk snel de video’s van de kandidaten, lees de biografieën op deze website en volg hun campagne op hun Facebookpagina’s!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 22:09

  Zestig (60) is die Tineke dus en ze geeft aan Wilco wel leuk te vinden. Wat bedoelt deze oma hiermee? Pfff geen verbetering hoor, Vanessa II alleen over eten praten hoor je haar niet, ze jaagt achter de spinnen aan etc. (op haar bezemsteel?). Ze kan beter thuis blijven bij haar kroost en een waardige oma zijn. Iplv. oma in de crèche Utopia. Die Matthijs is wel een hele geschikte kandidaat, als ik zo alles over hem lees.

 2. anneke at 11:36

  Als Tineke blijft dan blijft Wilco er in en gaat Patrick naar huis
  maar voor een rest onnodige personen niemand die iets kan betekenen ja een schoonmaker maar daar wordt misbruik van gemaakt ze gaat de tweede Vanessa worden en laat iedereen z’n eigen groep opruimen.
  Wat ik niet begrijp waarom moet er zoveel aan de tuin uitgegeven worden een tuin aanleggen daar verdien je toch niks aan

 3. Theo at 11:07

  Ik denk dat Tineke de beste “optie” voor nu is… want het is op dit moment een vakantie kamp met weinig tot geen richting.
  Orde en vooral netheid moet weer terugkomen binnen de poorten.
  En het is duidelijk dat de “jeugd” die nu binnen de poorten het experiment alleen maar ziet als een goed betaalde vakantie zonder verplichtingen.
  Als men een exit zou hebben, wordt men buiten de poorten erg hard op de feiten / hun gedragingen gewezen en die klap komt hard aan kan ik je verzekeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *