Chris is jarig!

Chris is jarig!

Chris is vandaag jarig! De tuinman is vandaag 33 jaar geworden en dat is uiteraard rede voor een feestje!

In de horeca keuken worden alle voorbereidingen getroffen om Chris om 00:00 te verrassen. Er wordt onder andere champagne klaar gezet. Als het 12 uur is gaan de bewoners naar de woonkamer waar Chris zich bevind. Al daar wordt er gezongen en uiteraard ontvangt hij felicitaties. De bewoners geven Chris ook nog een cadeautje, ook al wilde hij dat niet. Hij krijgt een lekker biertje, want zonder biertje geen Chris. Een fles champagne en een boek over Human design. Chris is er erg blij mee maar hoeft geen groot feest. Dat kan morgen (vandaag dus). Hij zal ook bezoek krijgen wat ongeveer om 14:00 zal arriveren. En vanavond is zijn verjaardagsfeest waar waarschijnlijk 50 mensen op af komen om mee te feesten. Vanavond geen Le Luifel voor de bewoners, want de jarige job mag kiezen en hij heeft voor macaroni gekozen! Wil je Chris feliciteren? Dat kan op deze site maar ook op die van Utopia zelf. Namens Utopia tv show gefeliciteerd Chris!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 10:48

    Dat boek was een geintje — het was z’n eigen boek dat Nicole gejat had en ingepakt, omdat hij dat ook al eens bij een ander had geflikt. 😉

    Macaroni, dat vind ik dan wel weer mooi. van hem.

    PS
    Zelfs de prijsvragen zijn een knullige desillusie in Utopia. Kunnen we de Redactie er niet als eerste uitstemmen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *