Gabriëlle is klaar met Wilco en gaat op hem stemmen

Gabriëlle is klaar met Wilco en gaat op hem stemmen

Als Wilco op de vide een grapje maakt en blijft doorgaan tegenover Gabriëlle is de Surinaamse er een beetje klaar mee. Ze is zo klaar met de bouwer dat ze dreigt op hem te stemmen.

Wilco had namelijk wat opmerkingen gemaakt over haar lichaam, gewoon als grap maar bleef doorgaan. Gabriëlle was er helemaal klaar mee want hij moest zijn bek houden. Ik ben klaar met je! Even serieus Wilco, ik besteed geen energie meer aan jou. Ik vindt je niet meer leuk! Ik had één persoon op wie ik wilde stemmen, nou nu niet meer! Ik ga ook op jou stemmen! De kleine confrontatie eindigt bij deze duidelijke woorden en Gabriëlle gaat het gesprek aan met Laura. Naar mijnb mening moeten er echt een paar mensen uit gaat Gabriëlle verder. En ik geloof dat iedereen wel zin heeft in de stemronde! Laura knikt ik hoop dat het weekend snel voorbij is…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 17:51

  zo n commetaar op gabriella , laat brillie dwerg naar zijn eigen kijken , niet normaal om iemand de grond in te drukken , bah

  • Mjo at 11:03

   Inderdaad @leny, de laatste tijd niets anders dan ruzie en (te) vaak zeer botte en onfatsoenlijke opmerkingen, zoals ook nu weer van Wilco richting Gabriëlle.

  • Mjo at 11:09

   Ik denk dat er beter dat enkele andere bewoners eruit kunnen, zeker die in Utopia danig de sfeer verpesten.

   Gabriëlle doet geen vlieg kwaad. Werkt hard om af te vallen en dan krijg ze zo’n reactie van die Wilco.

   Gabriëlle praat op een normale & fatsoenlijke manier met en over andere bewoners. Heb haar nog nooit een onvertogen woord horen zeggen. En dat kun je niet van iedereen zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *