Nicole mist Ivan

Nicole mist Ivan

Na een kort gesprek in de stromende regen over de nominaties besluiten Laura, LauraB en Nicole naar binnen te gaan. Terwijl LauraB even gaat stomen om haar verkoudheid te verhelpen, heeft ze een kort gesprek met Nicole. Want Nicole lijkt Ivan te missen na hun relatiebreuk

Ik weet niet zo goed wat ik moet zegt Nicole tegen LauraB. Ik krijg heel erg het gevoel dat ik m’n maatje kwijt ben en dat ik niet even lekker kan knuffelen ofzo. Dat mis ik echt heel erg. LauraB grapt dat ze gewoon bij haar kan komen knuffelen. Maar dat zal wel anders voelen natuurlijk. Ivan heeft geen tieten natuurlijk reageert Nicole met een Lach. LauraB antwoordt dat het ook moeilijk is. Ze moet het allemaal even verwerken en dat is moeilijk als er continu iemand bij je is. Nicole knikt en zegt hoe vaak dat ik ’s nachts niet wakker wordt en denk, oh ik zou zo graag lekker bij hem liggen. maar ja dat dat was mijn keuze niet. LauraB is benieuwd of ze volgende week nog dezelfde gevoelens heeft als ze alles een beetje verwerkt heeft. Nicole antwoordt dat nog niet echt goed te weten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Corrie at 12:33

  Halo Nicole In Irak zijn vrouwen in de mannen ogen minderwaardig ze begrijpen nog steeds niet, dat als er geen vrouwen waren, dat hun ook niet geboren waren, en als Iwan echt iets om je geeft, dat hij dan goed moet na denken voor dat hij iets tegen je zegt, en als hij boos wordt dat hij eerst tien rondjes om Utopia moet rennen en zijn boosheid moet schudden, en dan gaan praten op een normalen manier
  ik zou nooit meegaan naar Irak want dan ben je vrijheid kwijt, en als hij werkelijk om je geeft kan je hier in Nederland ook iets opbouwen, tenslotte woont hij hier langer dan in Irak. Ik wens jullie toch het aller beste. Iwan tot tien tellen verder ben je een leuke vent.

 2. joyce madarie zweers at 13:58

  snap er niks van , waar vrouwen op vallen , dominanten kerels , en waarom dat vrouwen op fouten kerels vallen , moet er toch niet aan denken , horney zijn ze ervan . hij is zo dominant , en zij zwicht eg voor hem , ze moet steeds huilen en dan zegt dat hij van der houd , veel van der houd , mooi houden van , nicole lieve schat , dump hem , het is niet goed voor je . steeds die verdriet elke keer . je mag niet eens met andere praten . terwel hij dat wel doet met gabriella .en ook met andere . hij is gewoon bang , wat andere zeggen , en dat hij geen controlle meer heeft over haar .

 3. dorina at 06:51

  Mee eens, anneke maar er zijn meer mensen die niks verdienen. En van mij mag patrick eruit. Hij brengt heel veel negatieviteit uit over de groep kan hij meteen die chris meenemen

 4. anneke at 22:24

  Die Nicole is vervelend doe wat in huis dan elke keer zeggen ik mis hem je weet dat hij niet verder wil dan jij wil leg je erbij neer en ga net als Laura B iets doen van praten krijg je niet betaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *