Laura en Laura over de nominaties

Laura en Laura over de nominaties

De nominaties iets wat veel besproken wordt in Utopia. Zo hebben Laura en Laura weer hun gebruikelijke babbel op het bankje gedaan. Dit keer ging het gesprek over de stemronde die volgende week plaats zou vinden.

LauraB zegt tegen Laura dat ze een hele grote kans heeft om op de schopstoel te komen. Ze verwacht stemmen te krijgen van Ivan en Chris. Dat Ivan op haar zou stemmen is natuurlijk te verwachten. Maar waarom Chris op haar zou stemmen is nog niet duidelijk. Laura geeft haar wat duidelijkheid en weet wel waarom hij op haar gaat stemmen. Het gaat erom dat jullie niet op één lijn liggen met dat human design, hè? Volgens LauraB is dat één reden. Het is natuurlijk niet alleen dat, ik denk wel dat dat de voornaamste reden is, maar daarnaast heb ik ook nog gewoon een verschrikkelijk irritante lacht die hij associeert met een verstoorde nachtrust. Echter zijn de twee niet van plan om op de tuinman te stemmen. Weet je wat bij mij een beetje de pest is, puur op persoonlijk vlak heb ik het allerminst met Chris. Maar van de andere kant is hij juist wel weer iemand waarvan ik denk dat hij belangrijk is om hem in Utopia te hebben aldus LauraB
Zowel Laura als LauraB zijn erg nieuwsgierig naar wie er uiteindelijk op de bank terecht zullen komen. Wat hun betreft zijn dat Colinda, Wilco en Patrick, omdat zij voor veel onrust hebben gezorgd de afgelopen maanden. Het is niet één persoon. Als ik op Patrick stem, moet ik ook op Colinda en Wilco stemmen. Dat zou ik anders niet eerlijk vinden van mezelf, geeft Laura toe. Ook Nicole is bij de dames gaan zitten en geeft haar mening. Met Patrick heb ik gewoonweg helemaal niets en hij voegt geen fuck toe hier.Ookal geven de Laura’s aan dat hij niet de enige is die onrust stookt, ze houdt voet bij stuk. Ik ben gewoon klaar met die man. Één ding is zeker het zal een spannende stem ronde gaan worden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *