Officiële opening Utopia Ink

Officiële opening Utopia Ink

Een gast in Utopia, Thomas Berge is er namelijk weer! Hij is te gast om Utopia Ink officieel te openen. Uiteraard wordt hij hartelijk ontvangen door de bewoners en heeft een mooie bos bloemen bij. Als het tijd is voor de opening gaat het luchtalarm af en iedereen verzamelt zich bij het tattoo hok. Thomas neemt het woord en wenst Laura en Joey veel succes met Utopia Ink. Daarna knipt hij een lint door en is de tattoo shop officieel geopend! Naomi maakt overal foto’s van die de bewoners waarschijnlijk op hun website zullen zetten. Daarna gaat Thomas onder het genot van een bakje ranja op de stoel zitten. Laura en Joey mogen aan de slag want zijn tatoeage moet bijgewerkt worden. Bjorn komt nog even storen om een promo filmpje te maken om mogelijk meer klanten te trekken. Joey vindt het wel moeilijk maar het lukt aardig. De twee tatoeëerders nemen het af en toe van elkaar over en zetten na het bijwerken van zijn tatoeage nog een nieuwe. De nieuwe tatoeage is een muzieknoot. Als alles klaar is wordt de tatoeages netjes afgeplakt. Uiteraard worden er nog foto’s gemaakt van het resultaat en daarna gaat het gezelschap de loods in. Aldaar laat Thomas vol trots zijn bijgewerkte tatoeage zien! Het was een geslaagde opening!

Mocht er nog meer gebeuren zullen we dit bericht aanvullen. Kom je regelmatig even terug?

Thomas Berge arriveret in Utopia

Thomas Berge arriveert voor de opening Utopia Ink

Thomas berge nieuwe tatoeage

Thomas Berge krijgt een nieuwe tatoeage

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. rr at 22:26

    Zou z graag een tattoo willen laten zetten op mijn schouder een roos met een tekst er onder als herdenking aan mijn ouders die op jonge leeftijd zijn overleden . Alleen zoek een hele aparte roos . Als je een mooie kan tekenen Joe mag je hem zetten

    • anneke at 11:53

      Er zijn heel veel goede buiten UTOPIA het is goed dat je er een wil zetten voor je ouders maar denk er over na Heb gezien hoe de tattoo van Colinda was en die was niet mooi dat zei zelfs een echte tattooeerder wil je echt iets moois ga naar een echte heb je veel meer plezier van en heb je een mooie herinering van ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *