Utopia nieuws en updates via Utopiatvshow.nl

Ook adverteren? Klik hier!

Rienk wilde zichzelf in de brand steken

Rienk wilde zichzelf in de brand steken

Een bizar nieuwtje over Rienk, Hij had namelijk plannen om zelfmoord te plegen. Dit heeft hij bekend gemaakt via het blad ParaVisie. Zo laat de website show.nl weten. Benieuwd naar het interview? Dan kun je hier een voorproefje lezen.

Ex-Utopiaan Rienk heeft een tijd rondgelopen met het idee om zelfmoord te plegen. Dat vertelt hij in het blad ParaVisie. Hij wilde zijn leven op een wel heel bijzondere manier beëindigen, namelijk door zichzelf op Het Binnenhof in brand te steken.

“Ik wilde een statement maken”, was zijn motief. Gelukkig heeft Rienk zich bedacht van dit bizarre plan. “Ik besefte dat alles wat ik zou kunnen bereiken een momentje van aandacht zou zijn. En ik wil juist een voorbeeld zijn. Ik wil verlichting bereiken; dat is goed voor alle wezens.”

In het interview met Paravisie herhaalt Rienk ook nog eens zijn belangrijkste advies. “Ik zou geld afschaffen”, zegt hij, zoals hij ook al vaak in Utopia riep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Toet at 14:05

    Als Rienk een statement wil.Moet hij geen mensen laten schrikken door zich in brand te steken.Ik zou zeggen ga ik je blote tokkus in Den-Haag staan.Mensen die zeggen ik pleeg zelfmoord doen dat niet .Ga je schamen om zo aandacht te vragen.Foei foei foei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *