Bjorn heeft heimwee

Bjorn heeft heimwee

Bjorn stond vanmorgen wat minder goed op, hij was een beetje down. Het lijkt bijna op een depressieve bui!

Bjorn gaat zijn verhaal doen bij Gabriëlle, Nicole en Laura. Uiteraard krijgt hij van de dames steun. Bjorn vertelt dat hij het gevoel heeft niet te kunnen aarden in Utopia. Ook mist hij zijn familie en vrienden meer dan hij had gedacht. Gelukkig snappen de dames Bjorn wel, iedereen heeft wel eens een moment van heimwee. De dames proberen Bjorn dan ook erdoorheen te trekken. Hij vertelt ook nog een maatje te missen en niet echt in zijn comfortzone zit. De lieve woorden van de dames doen hem wel wat maar hij blijft zich vandaag down voelen. Zal hij er zelf uit weten te komen? En de draad op weten te pakken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *