Post voor Joey en Mark

Post voor Joey en Mark

Jarige Joey is vanmorgen door LauraB verrast met een champagne ontbijtje. Maar haar plannetje mislukte, Joey was al uit de veren! Gelukkig was het alsnog een verrassing en alle bewoners zongen en feliciteerden dan ook mee. Maar uiteraard heeft Joey ook verjaardagspost ontvangen. Van familie maar ook een kaart van vrienden die hij al lang niet meer heeft gesproken. Ook heeft Joey nog een bijzondere boodschap van niemand minder dan van Django Wagner! Een USB met een video boodschap, hierin feliciteert de zanger Joey met zijn verjaardag. Zou hij vanavond een verrassingsoptreden komen geven in Utopia?

Mark heeft veel en leuke post! Zo heeft hij brieven van zijn tante, oma en zijn ouders ontvangen. Maar Mark krijgt ook tips wat hij zoal kan doen met het sporten. En ook dat hij in populariteit zou stijgen. Dat komt waarschijnlijk door Le Luifel en alles wat hij aan het bouwen is. En van zijn oma moet hij beter op zichzelf letten. Ze zit van 8:00 tot 00:00 achter de streams! Ook heeft hij een brief van oud bewoonster Vanessa! Deze bewaart hij als laatste. Hij is erg blij met zijn post, top post aldus de boekhouder. Uiteindelijk leest Mark delen van de brief van Vanessa hardop voor:

Vanessa geeft aan dat hun relatie echt wel kans van sprake had. En baalt soms dat ze niet bij hem is. Ze kijkt Utopia niet meer, alles is anders. Alleen nog maar eigen belang, en als ik dan jou zie dan kan ik er niet naar kijken. Ik weet niet hoe ik me dan moet voelen. Ook mijn oma vroeg hoe het verder moest. Waarop ik zei dat ik het niet wist, dat ligt bij hem. Ook heeft een buurjongen van Mark contact opgenomen met Vanessa om haar eens te bezoeken. Ook vertelt ze over de buitenwereld en dat het erg wennen was. Na 2 weken kom je dan eindelijk weer een beetje terug op aarde. Ook heeft Vanessa het over haar thuis restaurant. Ook heeft ze regelmatig contact met de zus van Mark. Ze gaan binnenkort afspreken en lekker wijntjes drinken.Verder heeft ze regelmatig contact met Charlotte. En beide vinden het moeilijk dat de meeste nog in Utopia zitten en niet duidelijk voor hoe lang. Ook vraagt ze of ze nou een relatie hebben of niet? Dat moet Mark maar even laten weten per brief. Dan kan ze haar Facebook status veranderen. Vanessa heeft ook kritiek over het leven van de bewoners. Te luxe, complotten en eigen belang. Laura mist Vanessa ook heel erg en hoopt dat ze er staat als ze uit Utopia gaat. Wel zijn beide blij met bericht van de oud bewoonster.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *