Feestje van Nicole liep uit de hand

Feestje van Nicole liep uit de hand

Het was een gezellige avond, omdat Nicole haar verjaardag werd gevierd. Met muziek maar uiteraard ook met drank. En dat was er volop, de muziek ging aan en de bewoners gingen los. Aan het einde van de avond was de invloed van drank bij bepaalde bewoners goed te zien. Ivan die niet gedronken had ergerde zich nogal aan bepaalde mensen. Al snel veranderde de gezellige avond in een ruzie tussen Ivan en Rob.

Waardoor ontstond de ruzie? Een aantal bewoners waaronder Rob zaten buiten op het hekje dat Naomi en Gaby tijdens de lockdown hebben gemaakt. Rob ging voor de gein wiebelen terwijl hij op het hek zat en maakte daar bepaalde geluiden bij. Ivan was het daar niet mee eens en sprak ze er dan ook op aan. Daarna liep hij weg en Rob ging gewoon door. Dat schoot bij Ivan het verkeerde keelgat in. Hij liep kwaad terug en schopte het hekje onder hem vandaan, kapot hekje dus! Kwaad voegt hij eraan toe dat Rob enkel in Utopia is om te roken en te drinken. Wat later ontstaat er weer een confrontatie maar andere bewoners bemoeien zich er al snel mee om de boel te sussen.

Bjorn die ook nuchter is omdat hij met het radio programma bezig is geweest bespreekt de situatie nog eens door met Ivan. Het lag aan Rob he? Ik zag het gelijk. Ivan vertelt nog eens het verhaal, ik liep weg en bleef doorgaan met reacties uitlokken. Waarop ik zei waar ben je nu mee bezig? Toen zei hij ga je nu tegen mij beginnen? Waarop ik zei ja dat ga ik doen, boem ik sla tegen dat ding aan en die gaat stuk en Rob slaat achterover. Toen zei ik nietsnut, alleen maar roken en drinken en verder niets doen. Waar ben je nou mee bezig? Het is gewoon een nietsnut! Ik kan niet tegen mensen die reacties gaan uitlokken. Bjorn hoort het zo aan en merkt op ja dat is wat alcohol met mensen doet. Je moet het gewoon niet drinken als je er niet tegen kunt aldus Ivan. Bjorn vindt het ook nergens op slaan.

Maar ook Rob en LauraB praten na over de ruzie. Hij werd zo gefrustreerd tijdens het gesprek dat hij een blokje om ging en zijn heil zoekt bij de koeien. Na vijf minuten gaat hij verder met het gesprek. Hierin blijkt dat hij erg boos is op Ivan en het respectloos vindt dat hij het hekje onder hem vandaan heeft geschopt. En wil hem er vandaag over aanspreken. Wordt vervolgd dus… Gio besloot midden in de nacht het hek te maken. Hoe zal dat vandaag verder af gaan lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 12:57

  Ivan is een heel manipulatieve man. Hij vertelt verschillende versies van het verhaal, passend bij de gesprekspartner op dat moment. Mij is al eerder opgevallen dat hij mensen zo manoeuvreert, dat ze hem uiteindelijk gelijk geven of hem niet durven tegen te spreken.
  Situatie: Rob en Stefanie zitten op het hekje en wiebelen heen en weer en maken hier een grapje van. Ivan sommeert om hier mee op te houden (als je oplet hoor je namelijk dat Ivan nooit iets vraagt, maar het gebiedt) want hij denkt dat het hekje hiervan kapot gaat. Hoe idioot is het om dan het hekje zelf kapot te schoppen??
  Ivan werd boos omdat Rob niet deed wat hij gebood en Rob werd boos omdat hij het respectloos vind om iemand onderuit te trappen (in dit geval via het hekje)
  Het trappen is een actie van agressie en typeert hoe Ivan is. Omdat Ivan dit zelf ook weet en hij voor Utopia problemen heeft gehad met zijn agressieve gedrag en bijbehorende korte lontje, probeert hij een beeld te schetsen dat Rob de schuld heeft in dit akkefietje.
  Later in een gesprek met Rob gaf Laura B aan dat Rob rekening moest houden met Ivan om wat hij had meegemaakt, dit is natuurlijk de omgekeerde wereld: Diegene met het probleem zorgt er voor dat hij zich in de hand houdt en zich niet botviert op anderen.

 2. Marja at 11:13

  Ivan spreekt iemand niet aan, hij blaft hem af. Hij blijft agressief . Bas zegt dat hij dictator wil worden maar Ivan is het al.

 3. theo 076 at 10:49

  Nu hij nicolle het leven niet meer zuur kan maken reageert hij zich af op de rest. Mister spierbal.Om te kotsen zo,n figuur

 4. anneke at 10:38

  En weer is er ruzie na drank gebruik , ze moeten eens 1 week geen sterke drank drinken daar komt elende dan gaat Ivan altijd schelden hij maakt het erger dan het is.
  ik geef Ivan gelijk dat hij er wat van zegt maar dan moet hij zelf niet het onder zijn kont te schoppen
  En ik zie Rob nooit wat doen omdat ze het niet uitzenden

  • Mjo at 10:49

   @anneke, door wie ontstond die ruzie???? Doordat Ivan maar weer eens met z’n grote b*k anderen moest schofferen, ontstond dus die ruzie. Dat Ivan er zo nodig iets van moet zeggen, prima. Maar het gaat om de toon en de manier waarop.

   Niet de feiten gaan omdraaien alsjeblief.

 5. joke at 10:37

  ivan is een boosaardige heerser geworden die denkt dat hi de baas is in utopia hij heeft op iedereen commentaar.
  Het enige positiviteit aan die man is dat het een hardere werker is hij heefrt geen respect voor niemand eruit met die vent

 6. Mjo at 10:37

  Ach ja, daar hebben Ivan weer met z’n korte lontje. Jemig zeg, wat wordt/is dat een dictator, niks is goed bij hem de laatste tijd. Elke dag is het wel een ander die het moet verduren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *