De bewoners zijn lang bezig met de voorbereidingen voor het diner en bestellen eten

De bewoners zijn lang bezig met de voorbereidingen voor het diner en bestellen eten

De bewoners zijn afgelopen avond al druk met de voorbereidingen voor het diner dat morgen plaatsvindt. Wanneer ze klaar zijn met de voorbereidingen besluiten ze om eten te bestellen voor nu. Wat later gaat de poort open en het eten wordt bezorgd. Ja roept Franny blij en ze ontvangt het eten en ze neemt het mee naar de silo. Op een Spaanse tijd beginnen de bewoners vervolgens aan hun avondeten. Dit keer hebben ze geen pizza besteld maar friet en kapsalon. Ja jongens dit is nou fantastisch. Echt een studententijd grapt Gerrit en iedereen begint te smikkelen aan het eten. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *