De bewoners proeven samen wijn tijdens een wijnproeverij

De bewoners proeven samen wijn tijdens een wijnproeverij

De bewoners verzamelen zich in de silo, ze hebben namelijk een wijnproeverij op de planning staan. De wijnkenner legt een paar wijnflessen op tafel om het te presenteren. Zo heeft hij verschillende witte wijn meegenomen en één fles rode wijn. De bewoners nemen aandachtig plaats aan de tafel en de wijnkenner vertelt uitgebreid wat informatie over de verschillende wijnen. Tussendoor nemen de bewoners een slokje van de verschillende wijn soorten en één van de wijnen wordt morgen met het diner geschonken. De meningen zijn verschilt over de wijnen. Zo vindt Merel één wijn erg lekker, terwijl Mariska het juist iets minder vindt. Buiten dat beloofd het een gezellige avond te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *