De voorbereidingen voor het aankomende diner zijn in volle gang

De voorbereidingen voor het aankomende diner zijn in volle gang

Morgen is er een belangrijk diner in Utopia 2. Er komen namelijk bezoekers die minder te besteden hebben. De bewoners trakteren hen op een heerlijke maaltijd. De voorbereiding is al in volle gang. Hiske en Mariska beginnen eerst met het eten uitzoeken. Franny en Brandon komen de twee al snel helpen. Daarna kan het koken beginnen. De sfeer zit er aardig in en er wordt gezellig met elkaar gewerkt. Franny en Brandon dragen mooie Hollandse bandanas. Sfeertje zit er lekker in merkt Mariska blij op terwijl Gerrit een stukje zingt. Gerrit en Merel zijn ook bezig in de silo, maar niet met koken. De twee werken de bestellingen af, pakken pakketjes in en printen labels uit. Daarnaast werken ze nog aan de kistjes. Het is dus een productieve dag in Utopia 2. Gaat het diner succesvol zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *