Deze bewoners zitten in de gevarenzone na de negende stemronde

Deze bewoners zitten in de gevarenzone na de negende stemronde

Na het vertrek van Mylène heeft Hiske een zwarte envelop in de brievenbus gevonden. Hierin stond dat de bewoners vandaag weer een nieuwe nominatieronde hebben. Het is tijd voor nominatieronde 9. Franny neemt het woord. We gaan stemmen op onze top vijf zegt ze. Mariska mag als eerst beginnen.

Afgelopen twee weken is er gigantisch veel gebeurd, wat me echt aan het hart gaat begint Mariska. En vertelt dat Merel hier verantwoordelijk voor is en daarom geeft ze Merel drie stemmen. Na Mariska neemt Gerrit het woord. Het einde nadert zegt hij. Wat een achtbaan van emoties. Mijn top vijf is bekend. Ik vind het bijna zonde om te zeggen maar Mariska jij zit hier het kortst. Gerrit geeft twee stemmen aan Mariska en één aan Merel. Franny doet een opmerkelijke uitspraak, ze begint verliefd te worden op Gerrit. Bovendien zijn er volgens haar een aantal mensen belangrijk voor haar. Ik moet kiezen zegt ze. Franny legt uit dat Mariska niet in haar top vijf zit en dat ze daarom drie stemmen aan haar geeft.

Hiske geeft aan dat ze juist goed met Mariska kan levellen. We zijn totaal anders, maar je hebt een hart van goud zegt ze. Je hebt je hard gemaakt voor de bv, gezaagd… Ik houd gewoon een beetje van je voegt ze eraan toe. Toch geeft ze Mariska drie stemmen dit omdat zij volgens Hiske niet in haar top vijf staat. Naast de woorden voor Mariska heeft Hiske nog een aantal motiverende en lieve woorden voor de andere bewoners . Ze benoemt Brandon zijn hart voor Utopia en wijst op Franny haar enorme groei. Wat ben ik trots op jou zegt ze. Blijf dicht bij jezelf. Als iemand de titel verdient voor groei, dan ben jij dat benadrukt ze.

Merel stapt naar eigen zeggen vol spanning voor de groep. Ik ben zo trots dat ik tussen jullie mag staan zegt ze en ze begint te huilen. Ik ben trots op jullie allemaal. Ze bedankt Gerrit voor de leuke momenten samen. Daar ben ik je echt dankbaar voor huilt ze. Merel wil graag met Franny, Brandon, Gerrit en Hiske in de finale staan en Mariska hoort daar volgens haar niet bij. Mariska krijgt daarom drie stemmen van Merel.

Ik wil ook niet gaan huilen zegt Brandon. Wat een te gek avontuur is dit. Ook Brandon heeft gekeken naar met wie hij graag in de finale wil staan. We lagen elkaar echt niet lacht Brandon en hij kijkt naar Gerrit. Gerrit lacht terug en hij knikt instemmend. Toch is de band volgens Brandon beter geworden. Ook voor de andere bewoners heeft Brandon een aardig woordje. Brandon geeft alle drie zijn stemmen aan Mariska. Ik heb er nog nooit zoveel gehad zegt Mariska lachend.

Als iedereen zijn stemmen heeft gegeven, neemt Franny weer het woord om de negende nominatieronde af te sluiten. Ze legt uit dat Mariska en Merel allebei op de bank zitten. Mijn eerste keer op de bank concludeert Merel. Welke bewoner zal Utopia 2 moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 197    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *