Hiske is in tranen als ze een zwarte envelop vindt

Hiske is in tranen als ze een zwarte envelop vindt

Hiske vindt opeens een zwarte envelop in de brievenbus. De bewoners verzamelen snel op het strand om te horen wat er in de brief staat. “Beste inwoners, over een uur beginnen de volgende nominaties”, leest Hiske voor. Ik zei het toch reageert Mariska. De bewoners kunnen het bijna niet geloven. Hiske slaat haar handen voor haar mond. Nee zegt Merel geschrokken. De bewoners gaan snel een eigen kant op om na te denken over hun stemmen. Veel bewoners vragen zich af wanneer Utopia 2 zal stoppen. Merel is ervan overtuigd dat Utopia deze week al zal stoppen. Ik moet huilen, lachen, alles tegelijk zegt Merel tegen Hiske. Hiske staat nog steeds met haar handen voor haar mond. Het is echt teveel gewoon dit zegt ze geschokt. Wat later barst Hiske in tranen uit. Welke bewoners zullen er genomineerd worden? Je leest het zo in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *