Mylène heeft Utopia 2 definitief verlaten

Mylène heeft Utopia 2 definitief verlaten

Mylène moet Utopia 2 verlaten, zij heeft de minste positieve stemmen gekregen bij eliminatieronde acht. Ze is dol op de Utopia dieren en ze neemt even de tijd om goed afscheid te nemen van alle dieren. Daarna loopt ze richting de poort. Ze slaakt een diepe zucht, maar glimlacht wel. De andere bewoners staan nu voor haar. Jeetje begint ze. De bewoners maken eerst een pollie met haar als laatste herinnering met Mylène in Utopia. Vervolgens vervolgt ze haar afscheid speech. Waarin ze begint dat het gek voelt om voor de poort te staan. Ik ben supertrots op jullie allemaal. Ik heb superveel van ieder van jullie geleerd. Ik heb met jullie gelachen, met jullie gehuild. Ik ben heel blij dat ik hier heb mogen zijn. Ik ben iedereen hier super dankbaar en ik ga rocken buiten en ik ga jullie missen, maar ik zie jullie buiten weer benadrukt ze. Vervolgens geeft ze alle bewoners een dikke knuffel en dan is het toch echt tijd om Utopia 2 te verlaten. Mylène pakt haar kist en ze loopt zwaaiend de poort uit. Doei roept ze vrolijk en de poort sluit. Daar staan we dan jongens zegt Merel. Met zijn zessen. Dit is heel gek!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *