De bewoners komen bij elkaar, wie moet er naar huis, Mylène of Mariska?

De bewoners komen bij elkaar, wie moet er naar huis, Mylène of Mariska?

Na de hectische dag van gisteren met niet één, maar twee nominaties, vindt vandaag de tweede eliminatie plaats. Voor Merel ging op het nippertje een plek op de bank aan haar neus voorbij. Vandaag wordt duidelijk wie Utopia 2 moet verlaten, Mylène of Mariska. Hiske roept over het terrein dat de eliminatie gaat beginnen. De bewoners verzamelen op het strand waar Hiske het woord neemt. We komen bijna bij de laatste vijf aan begint ze. Vandaag gaat er weer iemand naar huis voegt ze eraan toe.

Brandon begint de eliminatie. Er staan twee mensen voor mij die niet in de finale willen staan. Hij ziet het liefst een finale met mensen die ervoor willen strijden. En blijft bij zijn woorden van gisteren. Hij is klaar met het tactische spel en gunt Mylène om naar huis te gaan. Gerrit volgt. Zijn stem gaat naar Mariska. Het is tijd voor je om naar huis te gaan na eindeloos wachten zegt hij tegen Mylène. Dankjewel, Ger zegt Mylène als ze hem een knuffel geeft. Franny geeft haar positieve stem aan Mylène en Merel weer aan Mariska. Hiske is kort qua stof. Hij gaat naar Maris maar ze pakt wel haar moment om Mylène nog een grote pluim te geven voor haar laatste periode in Utopia 2. Mylène je mag naar huis zegt Hiske vervolgens. Mylène barst in huilen uit en krijgt een dikke knuffel van Hiske en Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 127    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *