Franny troost verdrietige Merel, de twee leggen het bij

Franny troost verdrietige Merel, de twee leggen het bij

Merel loopt over het Utopia 2 terrein richting de kleding kast. Ze loopt langs Franny. Beetje kunnen slapen vraagt Franny aan haar. Nee niet echt antwoordt Merel terwijl ze door loopt. Niet huilen Mer herhaalt ze naar zichzelf. Als ze even in de kledingkast staat komt Franny naar binnen. Hé kom is hier, poes zegt ze tegen Merel en de twee knuffelen. Merel begint vervolgens te huilen van verdriet. Franny denkt dat het nog maar ongeveer een week is en dat ze dus nog even moeten volhouden. Merel is het er mee eens. Ik denk ook dat jij nu alle fans van Jessie mee krijgt. Zo kan je het positief bekijken zegt Franny erbij. Ook biedt ze een slaapplek aan voor Merel, dan hoeft ze niet meer alleen te slapen. Ze biedt haar excuses nog aan en zegt ze dat het een beetje egoïstisch was van haarzelf. We willen er gewoon voor je zijn en ik vind het verschrikkelijk om je zo te zien legt ze uit. Ook al is het deels aan je zelf te danken zegt ze er wel eerlijk bij. Merel bedankt Franny voor het aanbod maar weet ze nog niet wat ze wil doen. Zal de vriendschap alsnog gered worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *