Franny haar top vijf van finalisten is veranderd

Franny haar top vijf van finalisten is veranderd

Afgelopen avond werd hier en daar nog gepraat over het verdere verloop van de finale. Heb je spijt, Ger? vraagt Hiske aan hem. Ze doelt op de drie stemmen die hij eerder aan Jessie gaf. Hij was al met al toch een lange tijd bevriend met hem. Gerrit antwoordt dat hij dit niet zo goed weet. Hij vindt het moeilijk om te voorspellen wat er nu verder zal gaan gebeuren. Mocht Merel bij de laatste vijf komen te zitten, dan heeft ze dat waarschijnlijk wel verdiend zegt hij dan. Franny ligt ook nog wakker en kan niet slapen van de spanning. Ze zit ermee in haar maag dat Merel zo verdrietig is geworden van haar keuze. Ze vertelt aan Brandon dat ze vandaag toch nog tegen haar heeft gezegd dat ze er ondanks alles wel voor haar is. Merel wilde er alleen op dit moment niet zoveel van weten. Ik vind het moeilijk hoor benadrukt Franny. Maar als je echte vrienden bent, dan accepteer je elkaars keuzes voegt ze eraan toe. Brandon vindt ook dat het haar goed recht was. Je moet jezelf niet zo laten ondersneeuwen zegt hij. Er zijn ook andere mensen die het willen. Franny laat weten dat haar top vijf de afgelopen weken ook is veranderd door alle gebeurtenissen. Wie zou er  bij haar laatste vijf horen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *