Ivan vindt Charlotte en Laura nep

Ivan vindt Charlotte en Laura nep

Ivan en Vanessa zijn de was aan het doen, ondertussen maken ze een praatje. Daar vertelt Ivan dat hij Charlotte en Laura nep vindt.

Vanessa zegt heus wel dingen te zien maar houdt wijs haar mond dicht, ik heb geen zin om daar in betrokken te worden. Ivan antwoordt geen zin te hebben in die shit, ik hou mijn mond niet meer. Vanessa antwoordt maar ik zeg wel altijd iets als ik iets oneerlijk vind. Ze zoeken het maar lekker allemaal uit, ik bemoei me nergens mee. Ik hoop dat het nu allemaal rustig gaat worden wat ik heb er geen zin in. Ja hoor antwoordt Ivan en Vanessa zegt dat ze de laatste tijd dat ze in Utopia verblijft nog wil genieten. Dat ga ik niet toe staan antwoordt Ivan. Vanessa vraagt wat ga je niet toestaan, dat het leuk wordt hier? Zolang mensen nep blijven doen dan ehh. Ik ben niet nep antwoordt Vanessa en Ivan antwoordt nee dat ben je ook niet. Ze zullen de volle lading krijgen en dan heb ik het over Charlotte en Laura. Ben er helemaal klaar mee, helemaal! Dat mag antwoordt Vanessa, dat is jou mening toch. De een mag je wel en de andere niet. Ivan antwoordt dat het hem daar niet om gaat, mensen moeten eerlijk en straight zijn. En zich niet anders voordoen dan dat ze zijn. En niet zich lief voordoen als ze iets nodig hebben en dan later precies hetzelfde gedrag laten zien. Ze doen dingen alleen maar voor hun eigen bestwil. Volgens Vanessa was heel deze stemronde voor iedereen zijn eigen bestwil geweest. Dat heb ik bij iedereen gezien, zelfs bij de mensen waar ik het niet van verwacht had. De enigste waarvan ik weet dat ze het niet gedaan hebben ben jij en Joey. De rest heeft iedereen een kant of partij gekozen. Ze hebben niet nagedacht wat het beste voor de groep zou zijn. Ivan vindt dat als je iets doet je ook eerlijk moet zijn en er voor uit moet komen. Ga dan niet alsof je een heilig engeltje bent. Volgens Vanessa heeft dat niet alleen met Lot en Lau te maken. Het heeft met meerdere bewoners te maken. Ik heb er echt van gebaald en had het ook nooit verwacht. Maar ik heb me overal buiten gehouden maar ik weet wie ik kan vertrouwen. En dat zijn er heel weinig, voor mij misschien drie. Ook ligt het eraan dat mensen de confrontatie niet aan durven te gaan, daardoor ontstaan de conflicten. Je haalt me de woorden uit mijn mond Vanes antwoordt Ivan. Maar ik wil hier nog wel een leuke maand hebben zegt Vanessa nogmaals. Ivan vraagt of ze al besloten heeft te gaan. Vanessa antwoordt dat er een heel klein twijfelgevalletje in zit. Maar als het zo blijft dan is het heel simpel dan ben ik zo weg. De één is nog gestoorder dan de ander.

Dan begint Vanessa nog maar een keer over het geen wat Ivan gezegd heeft. Je kunt het nou eenmaal niet met iedereen even goed vinden. Ivan antwoordt het gaat er bij mij niet om dat de een mij meer ligt dan de andere. Als iemand mij ligt en ik merk dat die fout is dan zeg ik dat nog steeds tegen die persoon. Waar ik niet tegen kan dat mensen zich anders voor doen dan dat ze zijn. En iemand zwart maken om zichzelf in beter daglicht te zetten. Spelletje maakt mij niet uit maar speelt het dan wel eerlijk. Gun iemand anders ook het licht in de ogen! Ik word daar boos om en ben er gewoon klaar mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *