Brandon organiseert een Brandonquiz dit omdat zijn fandag nadert

Brandon organiseert een Brandonquiz dit omdat zijn fandag nadert

Over twee weken is de Brandon fandag en wat betreft de kaartverkoop loopt deze goed. Om de bewoners een voorproefje te geven van de Brandon fandag heeft Brandon afgelopen avond voor de groep een quiz gemaakt over zichzelf. Ook bij dit voorproefje van het evenement is de opkomst behoorlijk goed. Bijna alle bewoners willen meedoen aan zijn quiz. Na een enthousiaste aankondiging van zichzelf wordt Brandon met luid gejuich ontvangen door de rest. Brandon legt vervolgens uit dat de bewoners met het winnen van deze quiz een prijzenpakket kunnen winnen en dat is natuurlijk het magische woord voor hen. De quiz bestaat uit een aantal openvragen, een aantal ja nee vragen en een zelfgemaakt lied over Brandon. Uiteindelijk zijn Mylène, Timothy, Franny en Merel de winnaars van de quiz. Ze winnen een daaag Jessie t-shirt en pet. Want zegt Brandon, op de Brandon Fandag is er exclusieve merchandise te koop dat niet te koop is op de webshop. Dankzij  Brandon hebben de bewoners er een gezellige avond op zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *