Christel wil Erik op andere gedachten brengen qua stemkeuze

Christel wil Erik op andere gedachten brengen qua stemkeuze

Na de Brandonquiz hebben de bewoners het lekker rustig aan gedaan. De bewoners hebben samen teams gevormd, samengewerkt, gelachen en gezongen maar besluiten allemaal vroeg naar hun bed te gaan. Gerrit daarentegen zit met zijn hoofd nog niet bij zijn bed, hij besluit met Christel en Hiske in hun huisje nog even na te kletsen over de naderende nominaties. Gerrit denkt dat Hiske genomineerd gaat worden maar dat laat Christel niet zomaar gebeuren. Ik ga morgen met Erik praten zegt ze tegen hem. Waarom moet jij met Erik praten? vraagt Gerrit verbaasd. Omdat hij een zwak voor mij heeft gaat Christel verder. Het lijkt dat Christel daarom denkt dat zij Erik op andere gedachten kan brengen zodat hij niet op Hiske stemt om genomineerd te worden. Gerrit weet niet zeker of Erik daar gevoelig voor is. Maar hij wil mij niet indirect pijn doen en Hiske is mijn vriendin antwoordt Christel. Hiske zwijgt en luistert naar hun gesprek, ze geeft aan dat ze zich er buiten wil houden op dit moment.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *