Hiske en Christel hebben ruzie over de naderende stemmingen

Hiske en Christel hebben ruzie over de naderende stemmingen

De bewoners zullen elkaar morgen nomineren en dit houdt ook Hiske en Christel bezig. Wanneer de twee wakker worden uit Hiske haar frustratie over Christel en stemmingen. Hiske is bang om genomineerd te worden en wil hier graag over praten maar Christel is van mening dat zij hier al vaak genoeg over hebben gepraat. Er komt geen reactie vanaf jouw kant geeft Hiske aan. Christel is het hier totaal niet mee eens en er ontstaat een flinke discussie tussen de twee. Dat is absoluut niet waar, dat vind ik niet eerlijk gaat Christel verder. Hiske lijkt op haar beurt emotioneel te worden, ik ga nog één ding zeggen en dan is het klaar. Als ik mijn gevoel op tafel leg, is er bij jou een ja maar… Zullen de twee er nog uitkomen samen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *