De bewoners uit Utopia 2 hebben zin in de nieuwe week!

De bewoners uit Utopia 2 hebben zin in de nieuwe week!

Het is weer maandag en dit betekent een nieuw begin van de week. De bewoners lijken er zin in te hebben, want de meeste zijn al vroeg wakker. Mylène en Jens zoeken elkaar nog even op en knuffelen in bed, terwijl Merel, Christel en Hiske hun dag beginnen met sporten. Franny en Timothy zijn beide ook vroeg uit hun bed en verzorgen de dieren. Adriaan was vanmorgen als eerste wakker en is begonnen met het maken van brood in zijn bakkerij. Wat zal de rest van de dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *