Billy wil een groots verjaardagsfeest voor Ramona organiseren

Billy wil een groots verjaardagsfeest voor Ramona organiseren

Terwijl Ramona druk bezig is met verhuizen, zijn Billy en Romy binnen haar verjaardag aan het bespreken. Aankomende zondag blaast Ramona namelijk 27 kaarsjes uit. En dat moet natuurlijk gevierd worden.  Het moet over de top, zo hysterisch mogelijk zegt Billy vastberaden tegen mede bewoonster Romy. Wat later legt ze bij de computers aan Karin, Gina, Britt en Kevin uit dat het een dag voor Ramona moet worden om nooit te vergeten. Ik vind dat Ramona het dubbel en dwars verdient. Hier is iedereen het helemaal mee eens. Het groepje spreekt uiteindelijk af om later op de dag bij elkaar te komen in de safezone om het uitgebreid te bespreken en te brainstormen. Kunnen we een groots verjaardagsfeest voor Ramona verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *